Tuesday 20 February 2007

prázdniny zase v čudu...

nálada:  co poslouchám: Naruto - asi 4th opening (Go! - Fighting dreamers)

No teda, přijít po prázdninách do školy a hned mít zase 7 hodin včetně takových zabijáků, jakými jsou dějepis, bižule (snad celá třída už mým přičiněním ví, že poslední látkou v mém sešitě jsou zuby :P) či ZSV, to je tedy opravdu horor. Už první hodinu jsme tam všichni přeživší usínali, což se matikářce samozřejmě ani trochu nelíbilo.
Ale jak den postupoval, přestávalo to být takové peklo. O španělštině se rozdávaly testy, které jsme psali před prázdninama. Asi jsem měla nějaký záchvat inteligence - mám za jedna :-) Konečně začínám mít pocit, že vim, co se to v tý hodině děje (i když jen mlhavě).
Taky jsem zjistila, že v pátek máme školní akci s názvem "Vítězný únor", což zahrnuje takové ty nudné přednášky, tentokrát v duchu komunismu a o něm. Bezva. Sice se bojim, že tam usnu, ale zase nám tím odpadne konverzace, což je přímo zázrak a já za něj děkuju.
A to nejzajímavější na konec. Pořádá se taková celorepubliková akce, kde na základě pohovoru v angličtině bude vybrán jeden zájemce, který se účastní studijního kurzu japonštiny, a to přímo v zemi vycházejícího slunce (pro návštěvníky naší nedávné zeměpisné přednášky - ne, opravdu tím nemyslím Východní Timor :P). No, co říkáte, nestojí za to to zkusit? Šance je sice celkem mizivá, ale zkusit se prý má všechno^__^

No comments:

Post a Comment